MAMA INSPIRATIE: Newborn Fotoshoot

Fotoshoots rondom zwangerschap, geboorte en newborn is tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar als je een newborn fotoshoot hebt geboekt, wat wil je dan eigenlijk voor foto’s van je kleine? De fotograaf heeft talloze ideeën maar hoe voorkom je dat je uiteindelijk foto’s krijgt wat je helemaal niet leuk vind? Wij hebben 14 ideeen voor newborn fotoshoots voor jou op een rijtje gezet. Zo kun je de fotograaf (alvorens) laten zien wat je mooi vind en wat niet.
 1. Kleurrijke achtergrond.

Je kunt ervoor kiezen om foto’s te maken met een kleurrijke achtergrond. Informeer van te voren bij jouw fotograaf welke achtergronden hij/zij heeft zodat deze meegenomen kunnen worden.

Bron: www.jennifernace.com
 1. Accessoires

Dit kan voor meisjes, maar ook voor jongens. Voor meisjes kun je denken aan leuke haarbandjes, strikjes of zelfs kroontjes. Bij jongens kunnen een petje, hoedje of muts opgezet worden.

Bron: www.jamieharper.com
 1. Tutu

Oke, dit is dan wel echt iets voor de meisjes maar dit mocht niet ontbreken uit dit lijstje. De TUTU! Ben jij een echte meisjes-meisjes mama? Dan wil jij zo’n foto! De tutu hoeft niet roze te zijn, je kunt ze overal vinden in alle kleuren.

Bron: www.lilsugar.com
 1. Lach eens naar het vogeltje

Met een beetje geluk kan de fotograaf een kiekje maken wanneer de kleine lacht (of een stuipje) heeft. Hoe schattig is dat?

Bron: www.brittanyestes.com
 1. Fluffy ondergrond

Een fluffy ondergrond is niet alleen heerlijk zacht voor de baby, maar ook super schattig voor op de foto! Je kunt een nep bontje in diverse kleuren kiezen, misschien heeft de fotograaf speciale opties in het assortiment.

Bron: www.bellinibabies.nl
 1. Stoere jongen

Voor de jongens kun je ervoor kiezen om stoere foto’s te maken, in een voetbal familie bijvoorbeeld met een voetbal. Maar ook in zo’n stoere truck is helemaal het einde. Wat zullen de papa’s dit leuk vinden!

Bron: www.jenschow.com
 1. Met papa

Een foto met papa mag dan ook niet ontbreken, hier kun je eindeloos mee variëren.

Bron: www.jenschow.com
 1. Met mama

Natuurlijk willen we dan ook een foto met mama! Een lieve kroel foto of kusjes geven, dat wil iedere moeder vastgelegd hebben toch?

Bron: www.bellinibabies.nl
 1. Handjes

Soms zijn de kleinste dingetjes het allerleukste, dus waarom niet een foto van die schattige handjes en kleine vingertjes?

Bron: Pinterest
 1. Voetjes

Naast de handjes kunnen ook die leuke voetjes gefotografeerd worden, leuk voor naast de foto met de handjes.

Bron: www.photographytalk.com
 1. Broer en zus

Als de baby grote broers of zussen heeft, dan wil je dit ook vastleggen. De baby kan op schoot bij broer/zus of lief kusjes krijgen.

Bron: www.nlcafe.stfi.re
 1. Met knuffeldieren

Heeft jouw baby een knuffel waar hij/zij niet zonder kan? Vergeet dit arme beestje dan niet op de foto te zetten, want dit is oh-zo schattig!

Bron: Thumblr
 1. Zwart Wit

Houd jij van zwart wit foto’s? Vraag de fotograaf dan een aantal favorieten foto’s ook te sturen in het zwart wit.

Bron: www.come-over0.blogspot.com
 1. Collage

Als jouw fotograaf nu enorm creatief is, kun je vragen om van een aantal foto’s een collage te maken. Erg leuk om dit te laten afdrukken op canvas, je kan het natuurlijk ook zelf als je een beetje handig bent!

Bron: www.summerlynphotography.com

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren