Recensie Geboortekliniek Den Haag

De rust, de mooie kamer en de goede zorg is ons zo goed bevallen dat we spontaan langer zijn gebleven! 

Na de bevalling van onze eerste zoon Jack zijn we een aantal dagen in de Geboortekliniek Den Haag verbleven. Ideaal om even tot rust te komen en op te knappen na de bevalling. De rust, de mooie kamer en de goede zorg is ons zo goed bevallen dat we spontaan langer zijn gebleven. Een heerlijke kamer om bezoek te ontvangen. We zijn erg tevreden over de goede zorgen. Zeker in het begin is er veel tijd in ons geïnvesteerd om de borstvoeding op gang te brengen. Verder maakte het niet uit om welke reden we om hulp vroegen, de goede zorg kregen we altijd!

Een verbeterpunt voor de Geboortekliniek? 

Het avond eten kan wel een gezonde update krijgen. Zeker voor een vegetariër is er weinig / tot geen keuze. Gelukkig ligt de Geboortekliniek dicht bij de stad en kunnen we daar ook genoeg halen! Het ontbijt en de lunch is daarentegen wel uitstekend! De voorraad van handdoeken en luiers mag ook iets groter zijn, nu moesten we er vaak naar vragen. Geboortekliniek gaf aan dit niet erg te vinden en dit vooral te doen vanwege diefstal gevoeligheid, maar wij vonden dat toch een beetje vervelend.

Ondanks de kleine verbeterpunten hebben wij enorm, maar dan ook echt enorm genoten van onze tijd in de Geboortekliniek Den Haag!

Goede zorg leveren vinden wij heel belangrijk, daarom worden we extra blij van jullie mening. Alleen dan kunnen wij leren en verbeteren. Heb jij zorg gehad van ons Verloskundig Centrum Haaglanden, De Geboortekliniek en/of Kraamzorg Wereld Wonder en wil je laten weten wat jullie van ons vonden? Plaats een reactie of stuur ons een e-mailtje (communicatie@moederkindpunt.nl). We plaatsen het bericht zo anoniem als jij wilt!