Eef: Eigenwijs met een big smile

Willen jullie weten wat het wordt? Dit was de eerste vraag van de echoscopiste. Mijn vriend en ik keken elkaar lachend aan en vertelden haar ons discussiepuntje. Ze zou er subtiel mee omgaan en begon aan de spannende 20-weken echo. Van top tot teen werd ons kleintje nagekeken en opgemeten. Natuurlijk was hij of zij lekker eigenwijs (geen flauw idee waar dat vandaag komt?) en had de echoscopiste soms moeite om alles goed in beeld te krijgen en op te meten. Ik kreeg de opdracht om even te “dansen” met mijn heupen om de kleine te laten draaien. Gelukkig, dat werkte een beetje. Uiteindelijk waren alle metingen correct uitgevoerd en kregen we sublieme resultaten te horen. Hoewel ik van te vorenDe 20-weken echo totaal niet zenuwachtig was, gingen we toch met opluchting, een opgeheven hoofd en een ‘big smile’ naar huis.

Alleen de grote vraag blijft…. wordt het een jongen of een meisje? Dat blijft geheim, voor jullie, maar ook voor mij. De waarheid zit in een dichtgeplakte envelop. Met wilde plannen zaten we in de auto, maar bijna thuis riep ik: “Wat heerlijk ik heb mijn verstand weer terug! Die envelop blijft lekker dicht!”.

 

 

Beleef de zwangerschap van Eef

 

Newmom2be: Eef

Woont samen met haar vriend en verwachten hun eerste kindje. De komende weken neemt zij jou mee in haar gedachten en ervaringen. She loves: interior & productdesign / concepting, brands & mediadesign / creativity / to dance / friends & fun / the sea / free to be you & me

Bewaren