Borstvoedingsartikelen

De borstvoedingsperiode is een fantastische ervaring voor moeder en baby. Wij ondersteunen en begeleiden je graag in deze belangrijke tijd. Naast het leveren van zorg, leveren we ook producten die aansluiten bij de zorg.

Hieronder vind je ons assortiment borstvoedingsartikelen die wij verkopen en verhuren. Via onze vestiging in Den Haag.

 

Te huur:

Wij hebben producten te huur van zowel het merk Ardo als Medela. Bel naar 070 305 1870 voor het reserveren van een borstkolf.

Ardo Carum Ardo Carum borstkolf voor de verhuurElektische borstkolf

De verhuur kolf van Ardo is van een hoge kwaliteit en voldoet aan de professionele maatstaven van de medische wereld. De kolf is zeer prettig in gebruik voor de moeder en geeft een zachte en aangename overgang tussen de verschillende fases.

Naast de verhuur prijzen moet er (voor je eigen hygiëne) een dubbele of enkele pumpset aangeschaft worden. Dubbel: €34,50 en Enkel: €17,50. Alles is bij ons verkrijgbaar.

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€55,- €2,- €14,- €55,-

Ardo verhuur borstkolf

 

Verhuur borstkolf MedelaMedela Symphony Elektrische borstpomp

Deze kolf geeft de moeder het meest natuurlijke gevoel en is technisch zeer geavanceerd. Ideaal voor het op gang brengen van de borstvoeding en voor wie langdurig en veelvuldig moet kolven.

Naast de verhuur prijzen moet er (voor je eigen hygiëne) een dubbele of enkele pumpset aangeschaft worden. Dubbel: €37,50 en Enkel: €27,50. Alles is bij ons verkrijgbaar.

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€65,- €2,50 €16,- €65,-


Te koop:

Ardo Calypso Double Plus

Deze dubbele borstkolf is super stil en zeer gemakkelijk in gebruik. Hoewel de kolf dubbel is, kan de zuigkracht en frequentie apart van elkaar worden ingesteld. Ook fijn: het pakket bevat drie verschillende maten borstschelpen en een massage inzetstuk. Altijd de juiste maat direct bij de hand. De prijs voor de borstkolf is: €159,95 euro. Borstkolf Ardo Calypso

Borstkolf Ardo Calypso

Ardo Amaryll Start Handkolf 

Deze handkolf is efficiënt en veilig in gebruik. Je kunt op een zachte manier, handmatig kolven en ideaal voor zowel links- als rechtshandigen. Kosten: Ardo Amaryll Start Handkolf: €23,50 

Handkolf Ardo

Medela Swing & Swing Maxi

Een elektrische borstkolf die zich perfect aan het dagelijkse leefpatroon van een dynamische moeder aanpast. Ideaal voor incidenteel of regelmatig gebruik − handig, trendy en stil. Werkt op lichtnet of batterij. Is er in een enkele en dubbele uitvoering.
De enkele uitvoering  Swing Borstkolf kost: € 169,95. De dubbele uitvoering Swing Maxi Borstkolf kost: € 259,95 euro.  

 

 

 

 

Medela Freestyle incl. Carma

Eén van de kleinste dubbele elektrische borstkolven ter wereld, helpt moeders kostbare tijd te besparen en geeft ze meer bewegingsvrijheid tijdens het afkolven. Medela Freestyle is ideaal voor dagelijks en intensief gebruik. Zeer aan te raden bij veel gebruik. De Freestyle borstkolf kost: € 364,95

 

Medela Harmony Handkolf

De populaire Harmony is wereldwijd de enige handmatige borstkolf gebaseerd op de 2-Fase Afkolftechnologie. Meer melk in minder tijd. Ideaal voor kortdurend en incidenteel gebruik.
Kosten: Harmony Handkolf € 65,00.

 

Losse onderdelen borstkolf

Naast borstkolfsets verkopen we ook losse onderdelen. Denk aan borstschilden in verschillende maten, nieuwe slangetjes, membraankappen enz.

Moedermelk bewaren

Bewaar flesjes, moedermelk diepvrieszakjes, koeltasje en meer.

Borstkolf en borstvoeding ondersteuning

Denk aan: Milkmaid tea (bevordering van moedermelk), Cupje, Finger Feeder, Spuitje, Tepelhoedjes, tepelvormers, borstkolfbeha en natuurlijk het boek Borstvoeding. Het borstvoedingsbijbel walhalla onder de boeken. Bekijk alle borstkolf en borstvoeding ondersteuning artikelen hier.

Borstvoeding en borstkolf verzorging

De tepels krijgen genoeg te verduren tijdens de borstvoedingsperiode. Hoe beter je hebt geleerd om goed aan te leggen, hoe minder je klachten zullen zijn. Toch is het fijn om je borsten te kunnen verzorgen. Denk aan: verzachtende, voedende en helende crèmes, gel pads en zoogkompressen.

 

Multi Mam kompressenVoedingskussens en hoezen

Voor ondersteuning tijdens de (borst)voeding, maar ook al heel fijn als ondersteuning tijdens je zwangerschap. Bekijk het wisselende assortiment van de voedingskussens en hoezen.

Tijdens kantooruren/dagen kan er gebruik gemaakt worden van een pinbetaling, andere momenten moet er contant en gepast worden afgerekend. Voor het huren van artikelen dient er een identiteitsbewijs te worden meegenomen.

* Onze vestiging in Den Haag heeft altijd de verhuur van borstkolven en toebehoren op voorraad, maar voor andere artikelen is een belletje van te voren raadzaam.

Bewaren

Beware

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren