Instructievideo’s

Wij bieden jonge ouders een platform met eenduidige en betrouwbare werkinstructies en informatie in vijf talen; Nederlands, Engels, Pools, Turks en Arabisch.

Op deze website kunnen clienten van Kraamzorg Wereld Wonder en het Verloskundig Centrum inloggen op ons platform*. Het platform bevat informatieve video’s en pdf documenten met uitgebreide uitleg en instructies over verschillende facetten van kraamzorg. Van het veilig opmaken van een babybedje tot het aanleggen van de baby voor borstvoeding. Ook onderwerpen als; ‘wat te doen bij vermoeden van RS virus’ of ‘spruw’ worden behandeld. Alle informatie is beschikbaar in de vijf verschillende talen.

Impressie van de video’s

*Cliënten van Kraamzorg Wereld Wonder en het Verloskundig Centrum krijgen bij inschrijving een unieke code die hen toegang biedt tot het platform. De inlogcode blijft geldig tot 3 maanden na de uitgerekende datum, zodat de informatie ook kan worden nagelezen als onze kraamverzorgende al weg is.

Meer weten?

Wil je meer weten over de video’s of heb je vragen over onze kraamzorg neem dan contact met ons op: 070 305 1870

Collega in de zorg

Bent u een medewerker in de zorg en wilt u weten hoe onze video’s uw cliënten kunnen helpen, neem dan contact met ons op via 070 305 1870 of stuur een mailbericht naar info@moederkindpunt.nl.