Uitleen en verhuur

Uitleen

Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om vanaf je 37ste zwangerschapsweek een aantal aspecten geregeld te hebben. Of je nu thuis of poliklinisch wilt bevallen, het is noodzakelijk dat je je bed verhoogt naar 80cm door middel van bedklossen.  Bij een thuisbevalling is ook een ondersteek of toiletstoel, een rugsteun en een douchestoel belangrijk om in huis te hebben.

Wij werken nauw samen met Medipoint. Bestel je bedklossen, weegschaal en andere benodigdheden via via dit formulier, welke je kunt downloaden en opsturen, en ze brengen het gratis bij je thuis.

Verhuur

Let op! Tijdens de feestdagen (25 en 26 december en 1 januari) kunnen de borstkolven wel worden gehuurd, maar niet worden teruggebracht. Excuses voor het ongemak.

Bij ons kun je terecht voor de verhuur van borstkolven en baby weegschalen, kom naar een van onze locaties of bel 070 305 1870 om te reserveren. Ook kun je bij ons terecht voor het huren van de GeboorteTens.

Prijslijst Huur Borstkolf Ardo

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€55,- €2,- €14,- €55,-

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €17,50 en een dubbele afkolfset kost €34,50.

Prijslijst Huur Borstkolf Medela

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€65,- €2,50 €16,- €65,-

Verhuur borstkolf Medela

 

 

 

 

 

 

 

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €27,50 en een dubbele afkolfset kost €37,50

Weegschaal

Tijdens de kraamtijd weegt de kraamverzorgster elke dag jouw baby. Zeker als je borstvoeding geeft maar ook met flesvoeding is het fijn om op de hoogte te blijven van het gewicht van jouw kleintje. Je kunt bij ons binnen wandelen en gratis je baby wegen of huur een weegschaal voor thuis.

Locaties om je baby te wegen: Centrum Den Haag, Lijnbaan 32 (13e verdieping ‘Geboortekliniek Den Haag’). 

Prijslijst Huur Baby Weegschaal

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €3,- €15,- €60,-

Baby wegen in Voorburg, Den Haag en Naaldwijk

Geboorte Tens

De Geboorte Tens geeft pijnverlichting bij de bevalling. De Tens werkt door middel van tintelingen die via speciale pleisters door de huid heen naar de onderliggende zenuwvezels worden gestuurd. Zo word de pijn onderbroken en voel je dus minder pijn.

Deze vorm van pijnbestrijding is:

  • Veilig voor moeder en kind
  • Heeft geen bijwerkingen
  • Stimuleert de natuurlijke lichaamsfuncties
  • Sterkte is zelf in te stellen
  • Zowel thuis als in het ziekenhuis te gebruiken
  • In combinatie met andere methoden van pijnverlichting mogelijk
  • ook bruikbaar voor andere pijnbestrijding zoals bekkeninstabiliteitsklachten

Prijslijst Huur Geboorte-Tens

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €2,- €12,50 €45,-

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Prijslijst Huur Co-Sleeper

Wij verhuren de co-sleeper van Happy Baby, zo kun je je kleintje lekker bij je in de buurt laten slapen! De Alfred meubelserie van BabyDan past vanwege haar Scandinavisch ontwerp in iedere babykamer. Gemaakt van Rubber Wood wat weer milieu vriendelijk is. De matrasmaat van deze wieg is 40 x 84 cm. Voorzien van wieltjes met rem, een verstelbare bodem eneen verwijderbare spijlzijde zodat de wieg tegen het bed van de ouders kanworden geplaatst. Geproduceerd volgens alle geldende Europese normen.

 

4 weken
6 weken
8 weken
 
€40,- €52,50 €70,-
12 weken
16 weken
20 weken
 
€95,- €115,- €135,-      
Extra bedlinnen
€8,50
Thuisbezorging bedje

€6,95

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren