Eef: Zwangerschapsblog week 33

Van zwangerschapsdementie naar zwangerschapsverlof! 

Vrijdag 30 juni was het toch echt zo ver… mijn allerlaatste, officiële werkdag als Newmom2be. Al weken weet je dat deze dag gaat komen en dan opeens is het echt aangebroken….. ik heb zwangerschapsverlof! Vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was, leek dit mij een hele gekke periode. Al die tijd lekker gewerkt en dan opeens 16 weken niet meer aan werk “mogen” denken. Dat is toch iets heel raars! Ik krijg vooral te horen:… geniet, geniet, geniet! En dat is iets wat ik zeker ga doen, nadat ik mezelf even de tijd heb gegeven om af te kicken, hihi!Eef gaat met zwangerschapsverlof

Hoewel werken nog prima gaat, moet ik toegeven dat er af en toe momenten zijn, waarbij ik denk: Oké, het is toch wel tijd voor een verlof. Zo gaf ik afgelopen week een presentatie aan +/- 100 zwangere dames en hun partners. Naderhand kwam ik erachter dat ik hier en daar, toch wat stukjes informatie achterwege had gelaten.  Oeps… Sorry! Gelukkig kwamen de meeste nog langs onze stand voor informatie, zodat ik alsnog alles kon vertellen en heeft mijn collega Adrianne tijdens de rondleiding ook de nodige informatie gedeeld. Phieuwww…. eind goed, al goed zou je denken. En toch werd ik die nacht, iedere keer wakker en baalde ik weer als een stekker. Ja, dan moet ik stiekem bekennen: Blijkbaar ben je als zwangere vrouw toch echt toe aan zwangerschapsverlof.

Dus is het moment aangebroken om over te dragen, je werk af te ronden en alles voor 16 weken achter te laten. En dat ik in deze laatste werkweken nog net zo eigenwijs als altijd ben, bleek wel weer uit de verhalen van mijn collega’s. Zij wilde mij graag verrassen met een babyshower/zwangerschapsverlof/afscheidsfeestje…. en dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Zo had ik opeens mijn vrije dag geruild op DE dag van het event of ik begon veel later, omdat ik die dag precies tot 22:00 uur moest werken. Tot drie keer toe ben ik de herrieschopper geweest van mijn eigen surprise momentje…. Oeps…. sorry!

Babyshower lunch tijdens werk

Uiteindelijk (voor hun, want ik wist natuurlijk nergens van!) werd ik gisteren (waar ik ook weer veel te vroeg verscheen) verrast met een heerlijke en super gezellige lunch. Super bedankt lieve collega’s voor de leuke middag en het mooie cadeau! En nu? Nu ga ik (heel cliché), wassen, strijken, schoonmaken, met vriendinnen en familie afspreken en…… ohja, ook maar even met de benen omhoog!

 

 

Zwangerschapsblog van week tot week

 

Newmom2be: Eef

Woont samen met haar vriend en verwachten hun eerste kindje. De komende weken neemt zij jou mee in haar gedachten en ervaringen. She loves: interior & productdesign / concepting, brands & mediadesign / creativity / to dance / friends & fun / the sea / free to be you & me