Persbericht: Locatie Voorburg gaat sluiten

Met pijn in ons hart moeten we jullie vertellen dat….

Onze winkel in Voorburg gaat sluiten. Klik op de afbeelding hieronder en lees waarom we deze keuze hebben gemaakt en wat dit voor jou betekent. 

Nieuwsbrief Moeder Kind Shop – Voorburg gaat sluiten

De winkelvestiging in Voorburg

Naast de bestaande verloskundige- en kraamzorg hebben wij sinds 2012 een webshop en sinds 2015 ook diverse winkelvestigingen met allerlei producten voor de zwangerschap en erna. Denk aan zwangerschap- en babykleding, producten voor de (borst)voeding en bevalling en hele leuke kraamcadeaus.

In onze gedachtegang een mooi concept waar zorg en commercie goed samen gaan. Helaas verliep dat idee iets anders dan gehoopt. We gaan onze deuren sluiten van onze winkelvestiging in Voorburg.

Onze inzet was groot, onze bedoelingen enorm goed: de beste zorg en producten voor moeder en kind. Ondanks dat we nog steeds achter het concept staan, gaan we toch de deuren van onze winkellocatie in Voorburg sluiten. Mede door te weinig klandizie en te veel arbeid die we liever met zijn allen in de beste zorg willen steken, hebben we dit met pijn in ons hart besloten.

Vanaf eind mei zullen onze deuren in Voorburg sluiten

Hoge kortingen

De winkel in Voorburg is tot eind mei open. Alle collecties zijn te koop met hoge kortingen, dus sla je slag! We zijn altijd open op de woensdag, vrijdag en zaterdag.

Verhuur borstkolven

Gehuurde borstkolven kunnen ingeleverd worden bij onze locatie in het HMC Westeinde ziekenhuis.

Huisvesting Verloskundig Centrum Haaglanden

De verloskundige zal werkzaam blijven aan de Koningin Julianaplein 21A, totdat we een nieuwe locatie in Voorburg hebben gevonden.

 

 

 

 

 

 

Cadeaubon

Sta je ingeschreven bij het Verloskundig Centrum Haaglanden en/of Kraamzorg Wereld Wonder en heb jij een cadeaubon voor de (web)shop ontvangen? Deze bon kun je:

  • Tot eind mei inleveren in de shop in Voorburg;
  • Niet meer in de webshop uitgeven;
  • Omruilen voor een baby kleding setje (unisex, jongen, meisje);
  • Omruilen voor een 3D pretecho;
  • Geef ons even een belletje om jou keuze door te geven;
  • Vanaf 1 juni kun je de bon uitgeven in de shop van Geboortekliniek Den Haag.