Stagiair Marketing en communicatie

Stagiair gezocht
Vacature informatie

Bij Moeder Kind Punt krijg je als stagiair eigen verantwoordelijkheid. Zo leer je ons bedrijf snel kennen en kun je persoonlijke en professionele vaardigheden ontwikkelen. Je ondersteund de afdeling met alle dagelijkse taken.

Afdeling: Marketing en Communicatie.

Taakomschrijving

Wij zijn druk bezig om Moeder Kind Punt verder te positioneren en bouwen aan een nieuwe look & feel. Als stagiair zal je ondersteuning bieden bij: het vernieuwen en onderhouden van de websites, zowel qua design, maar zeker ook de vindbaarheid. Wij werken voornamelijk met WordPress websites. Daarbij zorg je ervoor dat deze altijd up-to-date is met het laatste nieuws over onze organisaties en onze producten. Om dit vervolgens door te trekken naar al onze Social Media kanalen. Denk hierbij ook aan eigen fotografie en filmpjes.

Wij zoeken

Wordt jij enthousiast van de taakomschrijving en lijkt het jouw een mooie uitdaging? Heb jij kennis van WordPress websites, SEO en heb jij interesse in (audiovisuele) media? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Bedrijfsprofiel

Moeder Kind Punt is een veelzijdige organisatie binnen de geboortezorg. Onder onze paraplu hebben we het Verloskundig Centrum Haaglanden, De Geboortekliniek Den Haag, Kraamzorg Wereld Wonder en diverse winkelpunten. Samen leveren we persoonlijke zorg en zorgen voor een goede start voor mama (partner) en baby.

Solliciteer direct

Ben jij enthousiast geworden en geïnteresseerd in deze vacature? Mail je cv en motivatie. Wij nemen daarna snel contact met je op! evelien@wereldwonder.nl 

Heb je vragen over de vacature? Bel 070 305 20 42.

Soort dienstverband: Stage

Vereiste opleiding:

  • MBO of HBO