De praktijk

Wat biedt onze praktijk?
Persoonlijke en professionele verloskundige zorg.

Om dat te realiseren vind je in onze praktijk een toegankelijke sfeer met alle ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng. Wij zorgen dat je goed geïnformeerd bent zodat jij jouw eigen weloverwogen keuzes kunt maken. De verloskundige zorg die wij bieden is persoonlijk, professioneel en vooral afgestemd op jouw situatie. Vertrouwen is essentieel tijdens deze hele ontdekkingsreis en wij zijn er om jou dat vertrouwen te geven.

Onze praktijk is kleinschalig waardoor wij continuïteit van zorg bieden. Daarnaast is onze zorg laagdrempelig door een vast verloskundig team. Wij werken niet met telefonische spreekuren. Dit doen wij zodat ons contact zo toegankelijk mogelijk is.

 

Contact

Bellen of mailen? Dat mag natuurlijk! Voor vragen en niet dringende zaken kun je bellen tijdens kantooruren 09:00-17:00 uur. Telefoon: 070 820 98 58  Mail: info@vchaaglanden.nl

Voor dringende vragen, spoedgevallen of de bevalling mag je ons 24/7 uur bellen op het telefoonnummer: 06 41 85 43 62

We willen ons graag voorstellen

Verloskundig Centrum Haaglanden

Wij zijn werkzaam in de regio Haaglanden en Leidschendam-Voorburg.

Onze verloskundigen:

CharlotteMijn naam is Charlotte Berk. Sinds 2012 ben ik verloskundige. Ik heb eerst een paar jaar door heel Nederland gewerkt en ik ben ook nog ruim 3 maanden naar Tanzania geweest om daar in een kliniek te werken. Het werk vind ik heerlijk. Het is elke keer weer een voorrecht om bij een zwangerschap, bevalling en/of kraambed betrokken te mogen zijn. Ik heb er heel veel zin in om jullie te leren kennen. Groetjes, Charlotte Berk

Verloskundige van Verloskundig Centrum

Welkom bij Verloskundig Centrum Haaglanden!  Mijn naam is Denise Vreezen. In 2015 heb ik mijn opleiding als verloskundige afgerond en heb ik een aantal maanden in Tanzania in een ziekenhuis gewerkt. Vanaf juni 2016 versterk ik hier het verloskundig team. Ik kijk ernaar uit om jullie te begeleiden tijdens deze bijzondere gebeurtenis van zwangerschap tot kraambed. Ik ontmoet jullie graag!

Groetjes, Denise Vreezen

 

Lees verder over de controles die wij uitvoeren tijdens het spreekuur.

Bewaren

Bewaren

Bewaren