Instructievideo’s online

Taal:

Nederlands Engels Pools Arabisch Turks

Werken uw inloggegevens niet? Probeer uw inloggegevens zonder # of bel naar 070 305 18 70

Wij bieden jonge ouders een platform met eenduidige en betrouwbare werkinstructies en informatie in vijf talen; Nederlands, Engels, Pools, Turks en Arabisch.

Hierboven staan video’s en pdf documenten met uitgebreide uitleg en instructies over verschillende facetten van kraamzorg. Van het veilig opmaken van een babybedje tot het aanleggen van de baby voor borstvoeding. Ook onderwerpen als wat te doen bij vermoeden van RS virus of spruw worden behandeld.

Cliënten  van de Geboortekliniek en Kraamzorg Wereld Wonder krijgen bij inschrijving een unieke code die hen toegang biedt tot de films en pdf documenten hierboven. De inlogcode blijft geldig tot 3 maanden na de uitgerekende datum, zodat de informatie ook kan worden nagelezen als onze kraamverzorgende al weg is.

Impressie van de video’s

Meer weten?

Wil je meer weten over de video’s of heb je vragen over onze kraamzorg neem dan contact met ons op: 070 305 1870 of mail naar kraamzorg@wereldwonder.nl.

Collega in de zorg

Bent u een medewerker in de zorg en wilt u weten hoe onze video’s uw cliënten kunnen helpen, neem dan contact met ons op via 070 305 1870 of stuur een mailbericht naar beleid@wereldwonder.nl