3D pretecho in beeld

Tijdens je zwangerschap ben je natuurlijk super nieuwsgierig naar je kindje. Het is daarom extra fijn om een aantal pretecho’s in te plannen. Een pretecho geeft jou een kijkje in de belevingswereld van jouw kleintje in je buik. Pretecho’s zijn mogelijk in 2D, 3D en soms zelfs 4D.

Dit weekend heeft onze verloskundige weer een mooie 3D pretecho mogen maken. En nog leuker, we kregen toestemming van de toekomstige ouders om dit mooie filmpje met jullie te delen. Het kindje vermaakt zich prima in de buik van mama. Het is lekker aan het draaien, bewegen en happen naar vruchtwater.

Wil jij ook een 3D pretecho? Geef ons een belletje of stuur ons een e-mail. We maken 3D pretecho’s zeven dagen per week en soms ook in de avonden. Een 3D pretecho is het mooiste tussen de 26 en 30 weken zwangerschap.

Wist je trouwens dat je een gratis 3D pretecho ontvangt bij inschrijving van het Verloskundig Centrum Haaglanden en/of Kraamzorg Wereld Wonder? Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op onze website.