Babynamen

Babynamen zoekenBabynamen kiezen? Gelukkig heb je negen maanden de tijd om hierover na te denken, maar toch is het een hele klus! Heb je eindelijk die toffe naam in je gedachten, vind je partner het helemaal niets. Nu kun je een boek kopen of huren en die van voor naar achter uitspitten, maar er zijn handigere manieren om op zoek te gaan naar dé naam. 

Babynamen zoeken in categorie

Zoek je juist een Afrikaanse naam, een korte naam, een stoere meisjesnaam, een edelstenen naam? Minime heeft het makkelijker gemaakt voor je. Op hun website vind je lijstjes aan namen, allemaal gecategoriseerd, dus super makkelijk om door heen te scrollen. Verder vind je er ook tips & trics om aan te denken tijdens je zoektocht naar dé naam!

Tinder voor babynamen

De app BabyNames is een soort van Tinder voor babynamen. Allebei installeren jullie de app en maken hierin een eigen lijstje met namen. Heb je zelf even geen inspiratie? In de app zelf zijn ook 30.000 namen te vinden. Allebei jullie lijstje af? Begin dan met swipen. Naar recht is ‘leuk’, naar links is ‘niet leuk’. Swipe net zolang totdat jullie lijstje samen dezelfde namen hebben.babynamen zoeken

 

 

 

 

 

Je download de app via babyname-app