Blog van Newmom2be: Bee

De zwangerschapstest

OMG de zwangerschapstest is positief! Zou het echt?! Ik kon het bijna niet geloven. Nog maar een test voor de zekerheid dan. Mijn man daarentegen had al het vermoeden. Super blij maar ook vol van spanning belde ik de verloskundige praktijk. We maakten een afspraak en daar werd de positieve zwangerschapstest bevestigd. Als mom2be wil ik graag de komende weken mijn gedachten en ervaringen met jullie te delen.

Inmiddels ben ik al 18 weken zwanger.  We gaan dus even in een sneltreinvaart door de eerste weken heen. De eerste weken vond ik heel spannend. Je voelt van alles, maar eigenlijk ook nog niets. Allerlei gedachten gaan door je hoofd. Ben je er wel klaar voor? Kan ik gewoon nog sporten? En wat mag ik wel en niet eten? En dan die vermoeidheid en misselijkheid!! Daar had ik gelukkig snel iets op gevonden.. Het leek voor mij erg tegenstrijdig maar eigenlijk moest ik gewoon continue mijn maag gevuld hebben met gezond en veel eten. Zo lang ik dat had, ging de misselijkheid weg. Precies tot week 12 had ik last van deze zwangerschapskwaaltjes. Daarna waren ze als sneeuw voor de zon verdwenen. Heerlijk, ik voelde mij weer energiek en kon weer van alle lekkers eten. Dat kwam goed uit want de december maand kwam er al aan.

Tot nu toe hebben wij drie echo’s gehad. Super bijzonder om te zien hoe iets dat niet groter is dan een rijstkorrel in zo’n korte periode zich ontwikkeld tot een mini mensje..  En dan mogen we het hartje beluisteren, het klopt en gaat super snel. Ik kan het haast niet geloven. Dit is zo bijzonder!

Newmom2be: Bee
Verwacht samen met haar man hun eerste kindje. De komende weken neemt zij jou mee in haar gedachten en ervaringen.

She loves: sport & voeding / reizen / muziek / vrienden & familie