De groei van je kind bijhouden.

Als ouder houd jij je natuurlijk regelmatig bezig met de groei van je kind. Gaat dit wel goed? Of zijn er problemen? Het is mogelijk om de groei van je kind goed bij te houden op een gemakkelijke en leuke manier.

De Groeigids.nl geeft iedere ouder de mogelijkheid om een Groei-dossier bij te houden. Ook een Groei-dossier bijhouden? Dat kan hier. Naast het bijhouden van de groeicurves, kun je ook in het dossier foto’s uploaden en bewerken, gebeurtenissen beschrijven en mijlpalen bijhouden. Hierdoor ontstaat vanzelf een heel eigen digitaal babyboek! Je kunt het opslaan als een pdf, delen met vrienden en familie via sociale media en uiteraard ook laten afdrukken.

Natuurlijk is het dossier van jouw kind persoonlijk en kun je beveiligen met een gebruikersnaam en wachtwoord door je eenmalig te registreren.

Om het allemaal nog makkelijker te maken is er nu ook de GroeiApp. De GroeiApp kun je downloaden op je smartphone en is beschikbaar voor Android en iPhone. Op deze manier kun je het groei-dossier van jouw kind ook op mobiel en tablet bekijken, bewerken en bijhouden. Ook kun je via de GroeiApp de gebeurtenissen en mijlpalen bijhouden.

Je kunt alle mijlpalen al vanaf de zwangerschap bijhouden. Al meer dan 50.000 mama’s (to be) gingen je voor en gebruiken de Groei-App!

De Groei-App voor iPhone.                        De Groei-App voor Android.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren