MAMA INSPIRATIE: De leukste traktaties…

We hebben natuurlijk al heel lang de traditie als er een kindje geboren is: beschuit met muisjes! Dit is ook nog eens hartstikke lekker, maar niet meer zo heel origineel en creatief. Als je beschuit met muisjes wekenlang bij ieder kraambezoek moet eten, komt het je neus ook wel een beetje uit. Wij zochten naar de leukste alternatieven voor beschuit met muisjes. Ook leuk voor een kraamfeest, babyshower of traktatie voor grote broer of zus!
  1. Chocolade zoenen met muisjes

Dit is een erg lekkere traktatie! Als je een glas met heet water hebt, kun je daar de bovenkant van de chocolade zoenen heel eventjes tegenaan houden. Zo smelt de chocola aan de bovenkant en hierdoor blijven de muisjes lekker plakken!

Bron: Bloglovin.com
  1. Chocolade koekjes met muisjes

Ook deze koekjes zijn een feestje! Net als de chocolade zoenen kun je wat chocola laten smelten en daarop de muisjes strooien. Je kunt ook op het chocolade koekje wat chocopasta smeren zodat daarop de muisjes blijven zitten.

Bron: Babybytes.nl
  1. Marshmallow tutu’s

Deze leukerds zijn echt alleen te maken voor een meisje, maar o-zo leuk! Smelt wat witte chocolade, prik de marshmallow op een satéprikker en doop een stukje in de gesmolten chocolade. Vervolgens doop je dit in roze suiker (of muisjes). Het rokje maak je door roze cakevormpjes ondersteboven aan de satéprikker te prikken.

Bron: eslamoda.com
  1. Soesjes en muisjes

Ook deze zijn leuk, makkelijk en lekker! Je kunt soesjes zelf maken of kant-en-klaar kopen. Smelt witte chocolade, doop de soesjes erin en strooi naar wens de muisjes erover.

Bron: Allrecipes.nl
  1. Cakepops met kleurtjes

Wil je iets meer werk? Dan kun je ervoor kiezen om super leuke cakepops te maken en deze te versieren naar wens! Maak de cakepops volgens recept, smelt witte chocola en doop ze hierin. Versier daarna de cakepops met muisjes of andere leuke versiering!

Bron: Taartjesvanan.nl
  1. Snoezige tompouces

Dit is een erg makkelijke en leuke traktatie! Koop mini tompouces (of grote, wat je leuker vindt!) en doop de zijkanten in de muisjes.

Bron: bymirandaa.nl

En… klaar is mama!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren