Recensie Geboortekliniek Den Haag

Recensie Geboortekliniek Den Haag

Thuis gaat de kraamverzorgende na een aantal uur toch weer naar huis en hier kunnen wij op ieder moment van de dag rekenen op de hulp van de kraamverzorgende!

Recensie Geboortekliniek Den Haag
Trotse papa met baby Yaisen!

Op 23 februari zijn wij kersverse ouders geworden van het liefste jongetje op de hele wereld! Na de bevalling zijn wij direct naar de Geboortekliniek gegaan om daar enkele dagen te verblijven. We zijn zo blij met de zorg die we hier krijgen. Er wordt goed naar ons geluisterd en we krijgen alle hulp die we nodig hebben. Thuis gaat de kraamverzorgende na een aantal uur toch weer naar huis en hier kunnen wij op ieder moment van de dag rekenen op de hulp van de kraamverzorgende. Ze komen zelfs (als ik niet om hulp vraag) langs om te vragen of alles goed gaat, hoe de voeding is gegaan, of ze nog iets kunnen betekenen. Ze nemen echt de tijd voor je, dat vinden we zo fijn!

Als ik een verbeterpuntje moet noemen?
Het was mij niet duidelijk wat ik precies moest meenemen (in de “vluchtkoffer”) en wat er geregeld moest worden in het tussenmoment vanaf de bevalling naar de Geboortekliniek. Zo kwam ik met een overvolle “vluchtkoffer” binnen, terwijl jullie alles gewoon in huis hebben 🙂

Goede zorg leveren vinden wij heel belangrijk, daarom worden we extra blij van jullie mening. Alleen dan kunnen wij leren en verbeteren. Heb jij zorg gehad van ons Verloskundig Centrum Haaglanden, De Geboortekliniek en/of Kraamzorg Wereld Wonder en wil je laten weten wat jullie van ons vonden? Plaats een reactie of stuur ons een e-mailtje (communicatie@moederkindpunt.nl). We plaatsen het bericht zo anoniem als jij wilt!