Recensie Verloskundig Centrum Haaglanden

Wij ontdekten in maart 2017 dat we zwanger waren van ons eerste kindje en gingen op internet en telefonisch op zoek naar een verloskundigepraktijk in de buurt. Jullie vielen direct op, doordat jullie meteen bereikbaar waren, mij ontzettend vriendelijk, betrokken en geduldig te woord stonden en als welkomstactie een gratis pretecho aanboden. Ook de kleinschaligheid sprak ons aan. 
Gedurende de 9 maanden contact was het voor ons ideaal dat jullie zo flexibel waren in het maken van afspraken in het weekend, de avonduren en zelfs bij ons thuis! De samenwerking met het MCH loopt gesmeerd. Het jonge karakter van de praktijk gaat niet ten koste van de deskundigheid. Jullie zijn enthousiast en laten jullie niet van de wijs brengen door onze chaos.
We hebben elkaar niet gezien bij de geboorte van Robin, omdat we toen in Ede zaten, maar jullie bleven telefonisch en via whatsapp in contact met ons en het ziekenhuis de Gelderse Vallei. Gelukkig hebben we in de weken daarna persoonlijk afscheid kunnen nemen. Bij een eventuele volgende zwangerschap maken we graag opnieuw gebruik van jullie diensten.
Goede zorg leveren vinden wij heel belangrijk, daarom worden we extra blij van jullie mening. Alleen dan kunnen wij leren en verbeteren. Heb jij zorg gehad van ons Verloskundig Centrum Haaglanden, De Geboortekliniek en/of Kraamzorg Wereld Wonder en wil je laten weten wat jullie van ons vonden? Plaats een reactie of stuur ons een e-mailtje (communicatie@moederkindpunt.nl). We plaatsen het bericht zo anoniem als jij wilt!