Recensie Verloskundig Centrum Haaglanden

Ik heb de 9 maanden heel fijn ervaren waarbij de verloskundigen je een warm hart toedragen, geduld hebben en waar geen vraag te gek is.

“Ik ben erg blij met de begeleiding die ik heb gehad tijdens mijn zwangerschap van de verloskundigen van Verloskundig Centrum Haaglanden.

Bij iedere afspraak was er alle tijd om vragen of zorgen te bespreken.
Toen ik 1,5 dag de baby niet voelde kon ik gelijk langs komen voor een controle en werd ik doorgestuurd naar het ziekenhuis om zeker te weten dat alles goed ging.
Erg fijn dat er snel gehandeld werd om de zorgen weg te nemen.
Ik heb de 9 maanden heel fijn ervaren waarbij de verloskundigen je een warm hart toedragen, geduld hebben en waar geen vraag te gek is.
En geduld hebben ze! wat liet ons kleine mannetje zich slecht zien op de echo’s. Maar ze gaven niet op totdat we een mooie foto hadden.
Ik hoef dus ook niet te twijfelen naar wie ik toe ga mocht ik een tweede keer zwanger worden”

 

Goede zorg leveren vinden wij heel belangrijk, daarom worden we extra blij van jullie mening. Alleen dan kunnen wij leren en verbeteren. Heb jij zorg gehad van ons Verloskundig Centrum Haaglanden, De Geboortekliniek en/of Kraamzorg Wereld Wonder en wil je laten weten wat jullie van ons vonden? Plaats een reactie of stuur ons een e-mailtje (communicatie@moederkindpunt.nl). We plaatsen het bericht zo anoniem als jij wilt!