Recensie Verloskundig Centrum Haaglanden

Lieve meiden, (weet niet hoe ik het anders kan beschrijven;) )
“Ik heb mijn bezoeken bij jullie erg goed en prettig ervaren.”
We hebben hier en daar ook aardig wat gelachen wat soms erg prettig is als je hormonen soms alle kanten uit schieten. Persoonlijk vind ik ook dat je in al die maanden toch een soort band opbouwt met de verloskundige.  En toen mijn bevalling begon waren jullie er erg snel bij en heb ik ook in het ziekenhuis super veel steun gehad aan jullie (maar dat weten jullie wel haha).
Met onze dochter gaat het super goed, ze is gegroeid als kool! Haar eerste prikjes heeft ze inmiddels gehad, door de schrik van haar prikjes weet ze meteen wat gillen inhoud! Maar het is nog steeds mijn popje!
Mag ik ooit weer eens aan de beurt zijn kom ik zeker bij jullie terug! En anders voor de koffie hahaha! 😉

Goede zorg leveren vinden wij heel belangrijk, daarom worden we extra blij van jullie mening. Alleen dan kunnen wij leren en verbeteren. Heb jij zorg gehad van ons Verloskundig Centrum Haaglanden, De Geboortekliniek en/of Kraamzorg Wereld Wonder en wil je laten weten wat jullie van ons vonden? Plaats een reactie of stuur ons een e-mailtje (communicatie@moederkindpunt.nl). We plaatsen het bericht zo anoniem als jij wilt!