Eef: Echo, aardbeien & zwangerschap dementie

Week 26

Deze week ging ik van het ene geluksmomentje naar het andere, want weet je wat zo leuk is? Tussen de 25 en 30 weken zwangerschap is het mooiste om een 3D pretecho te laten maken. Je kindje krijgt meer en meer een echt baby gezichtje en er is nog genoeg vruchtwater om de mooiste “foto’s” te maken . Afgelopen zaterdag heb ik deze kans natuurlijk niet voorbij laten gaan. Nieuwsgierig hoe dat kleintje in mijn buik zich vermaakt en of we al iets herkenbaars van onszelf zien gingen we naar Moeder Kind Punt. Of ik iets herkenbaars zag? Overduidelijk ja! Hij of zij heeft nu al de fratsen van papa, die duikt ook altijd weg voor foto’s. Zo ook ons kleintje, die iedere keer met de handen voor het gezicht ging, totdat we het gezichtje mooi in beeld kregen. Zeg nou eerlijk: je wordt toch op slag verliefd!?!?

 

Naast het feit dat ik heerlijk in mijn ‘zwangerschapsbubbel’ zit met al die geluksmomentjes, heb ik nog een heel ander geluksmomentje en dat is het Hollandse aardbeien seizoen!! (ohh, die zwangerschap cravings!) In het begin van mijn zwangerschap dacht ik al aan die heerlijke aardbeien. Maar nu is eindelijk het seizoen weer aangebroken en liggen de Hollandse aardbeien weer in de schappen (of in mijn kast..). Dus ben ik begonnen, mezelf te resetten. Ik kan toch beter een hele bak aardbeien wegwerken dan een zak M&M’s?! Ons kleintje mag natuurlijk goed groeien, maar ik zit er eigenlijk niet op te wachten om op elke cm van mijn lichaam mee te groeien. Vooral niet als juist de M&M’s daar de oorzaak van zijn. Nee, ik kan maar beter mijn mindset instellen op die voortreffelijke, gezonde, rode aardbeien.

OEPS! Even wakker worden uit mijn bubbel…toen had ik opeens een voicemail bericht van de verloskundige… “We hadden je vandaag gemist, wil je ons even bellen?”. Gemist???? De afspraak is toch morgen? Schoot er gelijk door mijn hoofd. Blijkbaar begint de zwangerschapsdementie ook zijn werk te doen en had ik de afspraak gemist. Hoewel ik nog steeds van mening ben, dat zij juist degene zijn die een foutje gemaakt hebben. Hihi!

Tip van Eef: Wil jij ook een 3D pretecho? Bij inschrijving bij Kraamzorg Wereld Wonder krijg je deze GRATIS! Een 3D pretecho geeft je een kijkje in de wereld van jouw kleintje in je buik. Het gezichtje, de handjes en armpjes, de navelstreng, je krijgt het allemaal in beeld. Zowel in kleur, zwart wit, bewegend beeld, digitaal beeld en afgedrukt beeld.

 

Newmom2be: Eef Zwangerschapsblog van week tot week

Woont samen met haar vriend en verwachten hun eerste kindje. De komende weken neemt zij jou mee in haar gedachten en ervaringen. She loves: interior & productdesign / concepting, brands & mediadesign / creativity / to dance / friends & fun / the sea / free to be you & me

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren